Bezorgen en Afhalen

Bezorgen:

De bestellingen brengen wij persoonlijk bij u thuis! Vanaf € 50,- gratis thuis bezorgd.

Wij bezorgen in:

-        Alblasserdam
-     Bleskensgraaf
-        Dordrecht
-     Hardinxveld Giessendam
-        Hendrik Ido Ambacht
-     Nieuw Lekkerland
-        Oud-Alblas
-        Papendrecht
-     Ridderkerk
-        Sliedrecht
-        Zwijndrecht

Bij bestellingen tot € 50,- vragen wij een kleine vergoeding. Deze bedragen € 1,50 in Papendrecht, € 2,50 in de overige plaatsen.

Van maandag tot en met donderdag voor 15:00u besteld is dezelfde dag in huis, mits product(en) voorradig zijn. Mocht dit niet het geval zijn nemen wij contact met u op. Wij brengen uw bestelling tussen 16:00u tot 18:00u.

Vrijdag voor 17:00u besteld is dezelfde dag in huis, mist product(en) voorradig zijn. Mocht dit niet het geval zijn nemen wij contact met u op. Wij brengen uw bestelling tussen 19:00u tot 21:00u (dit i.v.m. koopavond)

Zaterdag voor 14:00u besteld is dezelfde dag in huis, mist product(en) voorradig zijn. Mocht dit niet het geval zijn nemen wij contact met u op. Wij brengen uw bestelling tussen 15:00u tot 17:00u

Mocht u een andere bezorg dag wensen? Dan kunt u contact opnemen via telefoonnummer 078-6150835 of meld het bij opmerkingen bij het plaatsen van uw order. Wij zorgen er dan voor dat uw bestelling bezorgd wordt op de gewenste dag.

Bij niet thuis zullen wij allereerst bij uw buren vragen of zij het willen aannemen. Als dit niet het geval is bekijken we de situatie om uw bestelling eventueel voor de deur achter te laten. Kan dit niet, dan kunt u uw bestelling de volgende dag in onze winkel afhalen.

 

Afhalen:

Afhalen kunt u doen op dezelfde dag 2 uur na het plaatsen van uw order, mits product(en) voorradig zijn. Standaard afhaal adres is: Winkelcentrum De Meent, Achterom 6, 3351 PC Papendrecht.

Ook kunt u uw bestelling afhalen op:

-        Winkelcentrum Westpolder, Jan van Goijenstraat 6a, 3351 JM Papendrecht

Mocht u, uw bestelling willen afhalen op één van onze andere filialen. Dan kunt u contact opnemen via telefoonnummer 078-6150835 of meld het bij opmerkingen bij het plaatsen van uw order. Wij zorgen er dan voor dat uw bestelling de volgende dag op het gewenste filiaal af te halen is.

 

Wij zien uw order graag tegemoet.

Navigatie