Natural health dog basic 5 puppy 12.5kg.

Holistisch hondenvoer, zo compleet als de natuur!

Met spaarkaart de 11e zak voor de halve prijs *

Voorraad: 11

€62,50
Aantal

Toevoegen aan wenslijst
Basic 5 is gemaakt met uitsluitend natuurlijke, gezonde ingrediėnten uit de voedingsschijf van vijf. Mede door de zorgvuldige bereidingswijze krijgt men een hondenvoer met een gezonde voedingswaarde. 

1. Vlees en Vis

Het fundament van de Basic 5 formule is magere eiwitten. Hoge kwaliteit kip en vis voegen meer toe aan het eten dan alleen smaak. Ze bieden het eiwit en de essentiėle aminozuren die nodig zijn in een juiste voeding voor zowel honden als katten.

2. Zuivel

Melk biedt volop voedselrijk calcium, eiwitten en vitaminene A en B. Ei biedt de hoogst opneembare eiwitbron die er is.

3. Groenten en fruit

Basic 5 biedt een overvloed aan gezonde groenten, zoals wortelen en erwten. Deze groenten voegen anti-oxidant, vitamines A en C, vezels en allerlei mineralen toe aan het voer. De appels gebruikt in Basic 5 leveren belangrijke, beschermende voedingsstoffen, koolhydraten en vezels. Deze zijn essentieel voor een goede gezondheid van uw huisdier. 

4. Granen

Alle granen in Basic 5 zijn natuurlijke. volle granen. Deze granen zijn belangrijke bronnen van B-vitaminen, koolhydraten, ijzer, vezels en selenium. De voedzame gerst, bruine rijst en witte rijst ondersteunen de activiteiten van uw hond. Dit komt, doordat er veel belangrijke, complexe koolhydraten in de granen zitten.

5. Vetten en oliėn

Vetten en oliėn maken het voedsel acceptabeler door het geven van een wenselijke geur en smaak. Tevens zijn zij belangrijke voedingsbronnen van essentiėle vetzuren, zoals Omega 3 en Omega 6. 


Gedehydreerde kip 23%, Gerst, Bruine rijst, Gedehydreerde haring 13%, Kippenvet, Witte rijst, Gehydrolyseerde kip 2%, Gedehydreerde ei, Erwten Lijnolie, Zalmolie, Gist, Wortel, Appel, Gedehydreerde melk, Glucosamine, Chondroļtinesulfaat.
gewicht
hond
voer
(gram)
 2 kg
 5 kg
10 kg
20 kg
30 kg
40 kg
60-130
90-180
150-290
260-430
330-480
430-570

Het spaarsysteem houden wij voor u bij.

U krijgt automatisch een kortingscode toegestuurd via de e-mail,
voor de aankoop van de 11e zak.

Navigatie