Natural health dog carnivore 3kg

Op vlees gebaseerd, glutenvrij hondenvoer!

Met spaarkaart de 11e zak voor de halve prijs *

Voorraad: 46

€20,95
Aantal

Toevoegen aan wenslijst
Natural Health Carnivore heeft een laag percentage zetmeel, een hoog percentage eiwit(75% dierlijk) en is vrij van granen.

Net als bij de mens, geeft een overvloed aan hoogcalorie koolhydraten een verhoogde kans op overgewicht, diabetes en algehele lusteloosheid. Op dit moment hebben de meeste hondenvoeders nog steeds graan en graanbijproducten als basis van hun voeding. Door de koolhydraten van graan, die de voedingswaarde verminderen, te elimineren, stuwt Natural Health Carnivore het eiwitniveau en daarmee de voedingswaarde omhoog. 
Bovendien is Natural Health Carnivore rijk aan omega 3 en 6 vetzuren en bevat het een mix van tocopherolen (vit E en C) als conservering.
Gedehydreerde eend 20%, Gedehydreerde kip 20%, Gedehydreerde aardappel, Kippenvet, Gedehydreerde haring 9%,  Gehydroliseerde gelatine, Gedehydreerd ei, Bietenpulp, Gedehydreerde appel, Lijnzaad, Gedehydreerde wortel, Lecitine, Gehydroliiseerd kippeneiwit, Inuline FOS, Gedehydreerde lucerne, Gedehydreerde knoflook, Gedehydreerde melk, Yucca Schidigera extract, Chondroitinesulfaat.
gewicht
hond
voer
(gram)
 2 kg
 5 kg
10 kg
20 kg
30 kg
50 kg 
70 kg
30
70
120
180
250
380
500

Het spaarsysteem houden wij voor u bij.

U krijgt automatisch een kortingscode toegestuurd via de e-mail,
voor de aankoop van de 11e zak.

Navigatie