Royal canin mini adult 8+ 4kg

 Afgestemd op de voedingsbehoeften van honden ouder dan 8 jaar met een lichaamsgewicht tot 10 kg
Voorraad: 1

€25,40
Aantal

Toevoegen aan wenslijst
 Door het kleine formaat en de elegante vorm lijken Mini-honden erg kwetsbaar. In werkelijkheid zijn Mini-honden erg levendig en sterk. Hun levensverwachting ligt boven de 15 jaar! Vanaf 8 jaar voldoet een aangepaste voeding aan de veranderde voedingsbehoefte van de ouder wordende Mini-hond.

Een ouder wordende hond krijgt last van ouderdomsverschijnselen, bijvoorbeeld afname van de nierfunctie en problemen met het spierweefsel. Om de nierfunctie te ondersteunen bevat Mini Adult 8+ een lager fosforgehalte.

Om de afbraak van het spierweefsel te voorkomen bevat de voeding een normaal eiwitgehalte (27%). Mini Adult 8+ bestaat uit een complex van samenwerkende antioxidanten, die helpt bij het neutraliseren van vrije radicalen en zo bijdraagt aan de bescherming van cellen tegen oxidatieve schade.

De antioxidanten in Mini Adult 8+ zijn: vitamine E, vitamine C, selenium, groene thee en polyfenolen uit druiven voor de cel bescherming.
 

Kenmerken van het product


Verhoogde smakelijkheid

Verzadigt kieskeurige eters. Speciale samenstelling, vorm en afmeting van de brokjes, speciaal geselecteerde voedingsstoffen, natuurlijke geur en smaak en garandeert een perfecte houdbaarheid.

Ondersteunt het gebit

Deze formule helpt tandsteenvorming te verminderen dankzij ‘calciumvangers’.

Ondersteunt een ideaal lichaamsgewicht

Helpt het ideale gewicht van oudere honden van kleine rassen te behouden dankzij L-carnitine wat het metabolisme van vetten ondersteunt.

Navigatie